Om os

Concord Events skaber engagement-marketing kampagner for virksomheder, der er klar til at adskille sig fra konkurrenterne. Vi hjælper virksomhederne med at målrette deres produkter samtidig med at de bygger stærkere relationer til kunderne

Vores koncept er bygget på principperne omkring experiential marketing. Vi bruger data, markedskendskab og værktøjer, såsom co-creation og experience design, for at skabe uforglemmelige kundeoplevelser, der hjælper virksomheder med at øge brand engagement, online eksponering og drive salg.

Hop videre til mere information:

Vision

Vi ønsker at ændre måden virksomhederne markedsfører sig, ved at designe engagerende experiential marketing-kampagner, der er baseret på vigtige værdier i samfundet.

Mission

Ved at udforme engagerende og uforglemmelige oplevelser hjælper vi virksomheder med at fremme deres produkter, samtidig med at de fremmer en sund livsstil, en følelse af fællesskab, læring og kreativitet.

Values

Sund livsstil, følelse af fællesskab, læring, kreativitet og sjov. Concord Events designer oplevelser, der er lærerige og sjove, fremmer en følelse af fællesskab og en sund livsstil samt skaber kreativitet.

The Team

Diana W LinkedIn icon

Founder and Soul of Concord Events, Event Producer and Experience Design Aficionado.

Jeg elsker at skabe begivenheder for børn og se dem have det sjovt, mens de lærer noget nyt. Jeg tror på, at det at bringe børn sammen og engagere dem i sunde aktiviteter, kan lægge grundlaget for åbenhed.

Jeg startede Concord Events, fordi jeg vil bidrage til at sprede positive værdier til det mest modtagelige publikum, børnene. I dag synes markedsføringsindsatsen at være rettet mod den stadigt finere linje mellem “acceptabelt” og “chokerende”. Jeg tror, at experiential marketing kan have lige stor betydning for forbrugeren, om ikke større, uden at gå på kompromis med værdier, som er grundlæggende for en sund udvikling af vores samfund.

Som mor repræsenterer dette projekt mit forsøg på at gøre verden lidt bedre for min søn og de kommende generationer.

Diana
Diana

Elina W LinkedIn icon

Digital and UX Designer, Marketing Enthusiast and Creative Mind.

Som mor til en aktiv toddler og en endnu mere aktiv baby, tænker jeg på, hvordan de tilbringer hver dag. Jeg tror, at vores børn er meget klogere end uddannelsessystemet gør dem. Derfor er det vigtigt for mig at åbne deres nysgerrighed, vise dem de forskellige aktiviteter, være en del af socialisering m.v. fra en tidlig alder.

Concord Events står for de samme værdier, og jeg vil gerne skabe glade øjeblikke for alle børnene, der deltager i disse arrangementer.

Elina

Eva LinkedIn icon

Communication Coordinator, Personal Trainer and Ingenious Storyteller.

Jeg elsker begivenheder, og jeg ved, hvor vigtigt og hvor meget sjov de kan være for deltagerne. Jeg plejede at arbejde med kultur- og sportsbegivenheder og nød det meget!

Det er også meget vigtigt for mig, at det arbejde, jeg gør på en eller anden måde har en positiv indvirkning på samfundet, og jeg føler, at sundhed, læring, sjov, socialisering og samvær er blandt de vigtigste værdier, vi kan videregive til de næste generationer. Det er også en fantastisk mulighed for at vise mine historiefortællingsfærdigheder til verden og udvikle og lære i denne retning.

Eva
Eva

Peter W LinkedIn icon

Business Developer, IT Manager, Avid Negotiator and Fantastic Sales Representative

Jeg kan godt lide nye og interessante projekter. Concord Events er personligt vigtigt for mig, fordi jeg virkelig tror på de værdier og de gode ting, som dette firma og disse arrangementer kan udrette.

Peter
Peter