Forøg kendskabet til dit brand.
Styrk kunderelationer.
Driv salg og social eksponering.

Vi designer skræddersyede oplevelser med dit brand som hjælper dig med at opnå dine forretningsmål.

Oplevelser

Custom Brand Experiences

En oplevelse designet til din virksomhed.

Kontakt os »

Signature Events

Fantastiske oplevelser med partnere.

Kontakt os »

Freebies

Gratis playbooks til din event.

Kontakt os »

Du kan vokse med os

Forøg salg, interaktion med dit brand og den sociale tilstedeværelse ved at lave en uforglemmelig oplevelse til dine kunder. Vi ved du har travlt med den daglige forretning. Derfor vi laver alt arbejdet med oplevelsen, og du høster alle fordelene.

Vores dygtige team vil arbejde tæt sammen med dit brand gennem 5xE processen for at sikre, at dine forretningsmål er opfyldt, og dine kunder får den kvalitet, de er vant til.

Vores 5xE proces

Exploration

Vi arbejder sammen med din virksomhed for at identificere de vigtigste forretningsmål og definere hovedårsagen til at lave en brand experience. Vi fastlægger forventningerne og key performance indicators for at kunne måle resultaterne og vi laver en liste over ressourcerne for projektet.

Experience Design

Så er det vores tur til at imponere: Vi starter den kreative process for at generere idéer til din brand experience med dine kunder, herunder forundersøgelser.

Establishing

Efter du har godkendt én af vores idéer, så fortsætter vi med at lave en detaljeret plan for afviklingen af din brand experience, herunder alternative planer samt impact measurement-processer.

Execution

Under implementeringen af din brand experience, vil vi koordinere alle praktiske aspekter før, under og efter eventen. Andre aktiviteter i denne fase inkluderer dataindsamling, indholdsgenerering og backup-løsninger, hvis der er brug for dette.

Evaluation

Denne fase involverer gennemgang af din afsluttede brand experience samt budgettet, måling af brand exposure, word of mouth, effekter på købsbeslutninger, mærkeopfattelse samt samlet opfattelser af oplevelsen og digitale metrics, ROI beregning og post-experience indholdsgenerering.

Vores relationer

Vi har lavet uforglemmelige oplevelser sammen med vores partnere. Læs mere om vores partnere.

Du synes måske også om…

Concord-aktivitet #1: Juledekorationer 2017

Concord-aktivitet #1: Juledekorationer 2017

Julen er lige rundt om hjørnet og vi glæder os rigtig meget til al den sjov der ligger venter os. Vi har undersøgt hvordan vi kan hjælpe dig med at underholde børnene et lille stykke tid så du kan få ...
Concord Events

Hold dig opdateret med kommende events

Vi udvikler hele tiden nye og spændende events. Alle vores arrangementer er bygget på vores grundlæggende værdier, og vi samarbejder med partnere der tror på de samme værdier. Følg os på de sociale medier eller tilmeld dig til vores nyhedsbrev ...
Hello from Concord Events' team!

Hej fra Concord Events-teamet!

Kære læser, Velkommen til Concord Events-bloggen! Dette er vores allerførste blogindlæg og vi vil gerne fortælle lidt om hvorfor vi startede dette projekt og hvorfor vi er så glade for at du læser om det. Teamet bag Concord Events Teammedlemmerne ...