Hello from Concord Events' team!

Hej fra Concord Events-teamet!

Kære læser,

Velkommen til Concord Events-bloggen!

Dette er vores allerførste blogindlæg og vi vil gerne fortælle lidt om hvorfor vi startede dette projekt og hvorfor vi er så glade for at du læser om det.

Teamet bag Concord Events

Teammedlemmerne bag Concord Events er fra forskellige lande. Vi har forskellige professionelle baggrunde og vi har vores egne (dejlige) personligheder. Tiltrækningskraften der bragte os sammen er de værdier vi ønsker at formidle til fremtidens generationer.

De fleste af os har selv børn, og vi ser den indvirkning den digitale verden har på vores børn fra en meget ung alder. Vi lever i en verden af legeaftaler og sportskonkurrencer og mange reklamer der er målrettet de meget nemt påvirkelige sind i vores børn. Har du set reklamerne på børnekanalen før jul? De bliver bombarderet med reklamer for legetøj.

Vores værdier

Før jeg fortsætter vil jeg lige nævne at vi er ikke imod at børn udsættes for teknologi og sunde konkurrencer. Det kan være rigtig godt for dem. Hvad vi derimod er fortalere for er lidt mere udendørs leg, sunde aktiviteter og gerne med børn som de ikke nødvendigvis har mødt før.

Derfor bygger vi i Concord Events oplevelser som kommunikerer de værdier vi ønsker at formidle til fremtidige generationer. Værdierne er: Harmoni, venskab, uddannelse og en sund livsstil samt sammenhold og sjov. Vi tror fuldt og fast på at disse værdier kan gøre verden til et bedre sted fordi de er fundamentet for trivsel.

Det er ikke kun overeksponering fra teknologi vi ønsker at undgå. Vi ønsker også at vores børn skal se forbi deres forskelligheder og lære at de har meget til fælles med andre børn uanset hvad deres baggrund, arv, modersmål og andre såkaldte “forskelle” er.

Hvad vi gør

Denne blog vil præsentere dig for en stor variation af sunde aktiviterer som du kan lave derhjemme med dine børn. Vi vil også skrive om relevante arrangementer der finder sted i og omkring København. Andre indlæg vil omhandle kommende oplevelser som Concord Events samt vores partnere arrangerer.

Vi er så glade for at du er her og læser denne blog. Det betyder at du også er interesseret i at skabe aktive og sunde omgivelser for fremtidens generationer. Concord Event-teamet ønsker altid at høre fra folk der deler vores værdier og passion for at gøre verden til et bedre sted, så skriv gerne for at sige hej.

Emner du kan skrive til os om:

  • Din interesse for et bestemt emne som du ønsker vi skriver om.
  • Meld dig som frivillig til et af vores arrangementer.
  • Du har identificeret en situation hvor der er et behov for at fremme sammenhold og venskab.
  • Ris/ros vedr. vores events og artikler.
  • Alt muligt andet du ønsker at dele med os.

Tak for at du er her. Vi ser frem til at møde dig personligt til vores næste event. Fortsat god fornøjelse med vores artikler.

Kærligst,

Concord Events-teamet
Diana, Eva, Elina and Peter

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *