Concord-aktivitet #3: Lad os lave en plan (kalender til print)

Concord-aktivitet #3: Lad os lave en plan (kalender til print)

Kære venner – vi har skabt en fantastisk, nem at bruge & børnevenlige kalender, og vi synes du skal prøve den. Den opfordrer til at børn inddrages i planlægningen, og gør dem spændte på de fremtidige aktiviteter og giver dem mulighed for at udvikle vigtige færdigheder for livet. Skal dit barn starte i skole i år? Dette er en perfekt måde at implementere planlægning af barnets daglige rutine.

Hvad får barnet ud af kalenderen?

Børn vil lære at styre sin tid – organisering og planlægning. Inddragelse i planlægningen af ​​deres egen uge vil gøre dem mere bevidste om deres tid og vil være et ekstra skridt i retning af uafhængighed. De vil også være mere opmærksomme på deres pligter og mere begejstret for de kommende aktiviteter, de elsker eller fridage. Det er fantastisk til at lære hverdage og numre også.

Sådan bruger du kalenderen

Download pakken her. Udskriv materialet og klip aktiviteterne og lommen ud til opbevaring af kortene. Lad børnene tegne eller skrive på lommen – det kan blive helt personlig. Der er også et par tomme aktivitetskort, som kan tilpasses. Tal med dine børn og beslut sammen, hvad vil du gerne have på dem. Nu behøver du bare en pakke sticky tack (hvid klæbemasse) og du er klar til at planlægge. God fornøjelse!

Tak fordi du læser vores historier.

På gensyn.
Concord Events-team

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *