Skating is the perfect childhood activity

Skating er den perfekte aktivitet for børn

Hvordan kan rulleskøjer, løbehjul og skateboarding bidrage til vores børns fysiske, mentale og sociale udvikling? I denne artikel udforsker vi de vidunderlige og forskellige former for skating og de fordele, som børn kan få fra skating. Vi nævner også vores egen begivenhed, Let ’em skate.

Skateboarding, inline skating eller løbehjul? Vi elsker dem alle for alle de positive virkninger, de bringer. Men det gælder for enhver form for sport. Så hvorfor skating?

Skating styles
Forskellige slags skating: Skateboard, løbehjul og rulleskøjter.

Hold dig i form og træn din balance!

Skating er en sjov måde at holde sig i form. Sjovt! Vi ønsker, at børnene skal være interesserede i deres sport og dyrke den med glæde. Hvilket barn ønsker at starte en sport, fordi det er en god kardio-træning? Jeg gætter på ingen! Seje tricks, cool mennesker og lidt følelse af at være en rebel? Ja, tak! Børn vil nyde det og forældre vil slappe af, fordi skating faktisk er en fantastisk måde at holde vores hjerter sunde men det er også en meget sikker aktivitet for vores led, der betaler sig i lang tid (ingen rygsmerter og knæproblemer i alderdommen!).

Kan du huske da du forsøgte at stå op padle og du rystede som et blad i vinden? Nå, det gør jeg helt sikkert. Sammen med mange andre lejligheder, der viste, hvor dårlig min balance og koordineringsevner er. Siden da har jeg forbedret dem meget, men det tog meget tid og kræfter. Med skating kommer det naturligt, og derfor vil det hjælpe dit barn i dets voksne liv. For ikke at nævne forbedret forbindelse med en lille del af vores hjerner kaldet cerebellum, som styrer balance, bevægelse og koordinering.

Rollerblading
Læring, sammenhold og sjov ved Let ’em skate #1.

Det mentale helbred

Lad os snakke lidt om de positive indvirkninger af skating på vores mentale sundhed. Ved at lære nye tricks hjælpes du med at udvikle vedholdenhed og ikke give op, som jeg tror, ​​vi alle kan være enige om, er værdifulde egenskaber især for børn! Tålmodighed og engagement er karakteristika, der bliver hos dig gennem hele livet. Skating lindrer også stress og hjælper med at se frygt i øjnene med den størst mulige gevinst – følelse af frihed eller endda en flyvende fornemmelse! Derudover er det også en kunstform, og det hjælper børn med at udtrykke deres kreativitet.

Udover alle de nævnte er skating særligt relevant i social sammenhæng. Det er en aktivitet, der laver et fællesskab, og det er også en perfekt aktivitet for hele familien! Hvem ville ikke have brug for nogle af de nævnte fordele? Og det giver dig også mulighed for at møde ligesindede mennesker og få nye venner – hvem ved, måske bliver de for livet! Deltag i en sej gruppe, der giver dig mulighed for at være lidt oprørsk!

Scooter
Børn i aktion til Let ’em skate #1.

Er du med os? Vi glæder os så meget til at organisere arrangementet Let’em skate #2 i maj 2018 i København. Der vil være workshops af de bedste instruktører fra L.O.W. Skate Academy, præmier og mange flere overraskelser. Vi vil skabe en perfekte dag for hele familien! Du er meget velkommen til at deltage. Vi kan ikke vente med at møde dig & vi håber vi ses der!

Følg os på de sociale medier (Facebook, Instagram og Linkedin) og hold dig opdateret med flere spændende nyheder.

Hvor kan jeg skate nu?

Kan du ikke vente til Let ’em skate #2? Her er en liste af de bedste steder du kan øve dig på dine skating skills:

Tak for at du læste med.

På gensyn,
Concord Events team

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *