Kid-Friendly: Photogenic Adventure Day in Copenhagen

Børnevenlig: Fotogent eventyr i København

At være forælder kræver en hel del fantasi og kreativitet. De fleste børn keder sig nemt og kan ikke lide ting, der gentages. Det kræver, at vi som forældre dykker ned i vores skjulte talenter af originalitet og innovativitet, som vi ikke vidste vi havde. Men lad os bare indrømme det: At finde på et super sjovt, lærerigt eller sundt eventyr hver dag er bare ikke muligt. Og det er helt fint!

Vi har sammensat en plan for en sjov og eventyrlig, børnevenlig dag i København, der byder på de mest fotogene og interessante steder (til oplevelser for børnene). Så I vil ikke bare tilbringe en uforglemmelig dag sammen, I kan også lave nogle kick-ass familiebilleder.

Programmet kan nemt tilpasses så det passer til din tidsplan, følelsesmæssige tilstand (antal timers søvn sidste nat), vejr og dine børns humør (vi ved jo godt at de bestemmer, ikke?).

Adventure Map
Det her er planen. Lad os komme igang!

Find Hilltop Trine!

Start: Filmbyen, Hvidovre

Trine er en af de seks glemte kæmper, der findes i den vestlige del af København. Klik her, find kortet for Trine (hun er sidst på listen) og lad jagten begynde! Kortet vil ikke fortælle dig det nøjagtige sted, hvilket vil skabe en masse spænding. Jeg mener, er der noget bedre end at søge efter en skjult skat? Hav det sjovt!

Hilltop Trine

Forslag til billeder:

 • Vær ikke bange for kæmpen, klatre op og ned og røre ved næsen.
 • Kontroller lynet. Det er bedst, hvis solen skinner bag fotografen eller fra siderne.
 • Mange udtryk er nøglen og ikke være bange for at gå rundt, være bange for kæmpen osv.

Trine er en del af det virkelig seje projekt Glemte Kæmper af Thomas Dambo, som er *hint hint* også i sig selv en god ide til en dag med familiesjov.

Transport til næste sted: 40-45 min. med offentlig transport – 20 min. på cykel – 15 min. i bil.

Naturlegepladsen i Valbyparken

Sted: Hammelstrupvej 41, 2450 København SV

Naturlegepladsen er beliggende i Valbyparken, og det er den største af sin art i landet. Børnene kan nyde piletræer, sandområder, klatresteder, tårne forbundet med broer og meget mere i denne fantastiske park. Virkelig en unik oplevelse og et stort fotografisk potentiale!

 

Naturlegepladsen in Valbyparken

Forslag til billeder:

 • Vi synes, det er på tide med en familie selfie fra fødderne opad med tårnet i baggrunden. Vær ikke bange for de sjove vinkler – tag billedet lige op eller ned, og sørg for at få alle familiemedlemmer inkluderet.
 • Hvem er hurtigst til at komme fra punkt A til B på stien? Lad os dokumentere det med et foto!
 • Hvis du ikke har en fotografven med dig, så anskaf et billigt stativ – det vil hjælpe dig!

Transport til næste sted: 30-40 min. med offentlig transport – 25 min. på cykel – 20-30 min. i bil.

Superkilen Park

Sted: Nørrebrogade 208, 2200 København N

Dette åbne rum i hjertet af Nørrebro er virkelig en perle! Det består af det røde torv, det sorte marked og den grønne park. Det bedste er, at det tjener som en udstilling af verdens mangfoldighed – alt fra skulpturer, bænke, træer, træningsudstyr, grill og jord og skraldespande er fra forskellige lande rundt om i verden. Basketballkurv fra Somalia, pavilion fra USA, blæksprutteskulptur fra Japan, Osborne-tyr fra Spanien, hængekøje fra Australien og lydsystem fra Jamaica er blot nogle af de små dele af det. Download Superkilen app’en og fordyb dig i at undersøge dette superseje sted!

Superkilen

Forslag til billeder:

 • En fantastisk hvid-stribet vej er et must! Lad fotografen stå på bakken, mens alle familiemedlemmer kravler på bakken (hvis du tør)! Og tag den bedste vinkel ved at sætte kameraet på jorden.
 • Sæt jer på en af de fantastiske bænke – startende fra største familiemedlem til den mindste.
 • Lav breakdance-tricks på de stripede eller røde overflader. Det vil se ret cool ud!

Transport til næste sted: 20 min. til fods.

Find 5 eksempler på street art

Mens du går fra Superkilen Park til Dare2Mansion, er din mission at finde 5 eksempler på street art – det kan være alt fra graffiti, vægge, pæne, farvede hegn eller lignende. Det vil få dig til at se Københavns gader på en helt anden måde, og vi forsikrer dig om, at det vil være sjovt! Og glem ikke at tage billeder!

Street Art
Et eksempel på street art

Birdhouse Tree på Dare2Mansion-væggen

Sted: Vermundsgade 13, 2100 København Ø

Dette dejlige kunstværk er også et værk af Thomas Dambo (han er også fyren bag de Glemte Kæmper) og er en del af hans Happy City Birds-projekt. Thomas ændrer folks perspektiv på gadekunst til noget positivt ved at installere fuglehuse i forskellige sammenhænge. Dette træ med talrige fuglehuse er lavet af skrot og genbrugsmaterialer.

 

Birdhouse Tree

*Hint hint* kig rundt om fuglehusets væg og måske finder du denne flotte enhjørning. Held og lykke!

Unicorn

Forslag til billeder:

 • Kan du nå et af fuglehusene? Gør et forsøg eller hjælp et af dine børn med at nå det.
 • Vi synes at væggen er for sej. Prøv at få alle i familien til at sætte et ben på væggen og lav jeres sejeste udtryk til billedet.

Transport til næste sted: 25-30 min. med offentlig transport – 12-15 min. på cykel – 15-20 min. med bil.

Konditaget Lüders

Sted: Helsinkigade 30, 2150 Nordhavn

Dette er aktivitetetsområde, der ligger på taget af et parkeringshus – hvor spændende! Her finder du et stort udvalg af udstyr til sport, leg og sjov. Børnene nyder at svinge, hoppe i trampoliner og klatre i spiraler, mens du kan køre en cirkel eller to eller endda udføre din fitness- eller crossfit-rutine. Alt det med en storslået udsigt over havnen!

Forslag til billeder:

 • Lav dit højeste spring på trampolinerne og få billedet i kassen!
 • Få et smilende billede på en af de svingende bænke.
 • Endelig er det familie-selfie tid fra taget med udsigt over havnen.

Tillykke med det, du har nået enden af vores planlagte eventyr! Du er 25 min. med offentlig transport, 15 min. på cykel og 20 min. i bil væk fra byens centrum, hvis du vil fortsætte dit eventyr eller få noget at spise.

Vi håber du vil nyde dagen, få uforglemmelige minder og nogle fantastiske familiebilleder!

Tak fordi du har læst vores historier.

Håber vi ses igen,
Concord Events team

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *