Birthday Party for Kids

Fødselsdagsfest for børn

At organisere en fødselsdagsfest for børn er blevet en hel videnskab. I de fleste tilfælde falder byrden fuldstændig på forældrene – og som forældre er vi ikke tilfredse med andet end perfektion for vores børn – er det ikke rigtigt? Nogle af os nyder virkelig processen og slipper bare al vores kreativitet løs for at skabe et sandt eventyr for vores børn, men nogle af os gør det ikke – det er bare et stort besvær og forventningen om perfektion gør os vanvittige. Men der er en ting, vi har en tendens til at glemme – normalt har børnene det fantastisk sjovt uanset hvad; om en fødselsdagsfest foregår hjemme, organiseret af talentfulde eller ikke-så-talentfulde (ud i event-skabelsens kunst) forældre eller på et andet sted, eksternt organiseret.

Hvis du ikke er en af ​​de ovennævnte super-talentfulde, festlige forældre, bør du helt sikkert fortsætte med at læse. I dag giver vi råd om hvordan man får børn til at skabe deres eget fest, hvilket gør det nemmere for dig og sjovere for dem! Vi har også lavet en liste over steder, der tilbyder fødselsdagsfest for børn i København (rul ned til slutningen), hvis du foretrækker en sådan måde at markere den særlige dag på.

Lav mad

Food Prep

I stedet for at stresse dig selv før festen for at få maden forberedt og korrekt dekoreret, skal du bruge denne opgave som et spil til børn. Køb nogle kager, forskellige ting til fyld, dressinger eller fløde (afhængig af foretrukket smag, salt eller sød), muffinsmix (lad børnene dekorere dem), tortillas til dine egne pizzaer, popcorn, grøntsager og frugt til spyd eller andre slags mad du elsker og så få børnene til at gøre det sjove arbejde.

Gør-det-selv dekorationer

DIY Station

Hvis dit barn er meget glad for kunst og kunsthåndværk, kan du lave en gør-det-selv-leg med kunsthåndværk i centrum – det bliver en succes ved festen. Vælg et par ideer med dit barn, skaf forsyningerne og lad børnene være kreative. Du kan også kombinere denne ide med at lave dekorationer til festen – børnene vil være involveret, fødselsdagsstjernen får præcis den udsmykning, han eller hun vil have, og du behøver ikke at stresse over det på forhånd. Vi siger det er en win-win!

Klik her for flere kreative ideer og inspiration fra andre kunstnere.

Skattejagt

Treasure Hunt

Hvem kan ikke lide at følge sporene, opdage mysteriet og konkurrere om skatten? Dette er en garanteret succes. Du kan gøre det indenfor eller udenfor (hvis du er heldig at have en have eller du fejrer dagen udendørs) og tilpasse den ud fra dit barns interesser. Sørg for, at alle involverede børn får små skatte og ikke kun vinderen – fordi som du ved, det vigtigste er ikke at vinde, men at deltage.

Idé som gave

Idea as a gift

Det her er en god idé til at involvere alle børnene og sørge for, at de har det rigtig godt! I stedet for at medbringe en almindelig gave (eller til at supplere dem) kan du bede gæsterne om at komme med en ide til et spil eller en aktivitet, de vil lege på festen og det udstyr eller redskaber der er nødvendige for det. På den måde får alle deres tur, og du behøver ikke at tænke på noget særligt program eller tidsplan.

Lav dit eget spil

Denne idé er for kreative og aktive sind. Forbered nogle redskaber eller dæk overfladen med et papir og lad fantasien arbejde! Børn kan lave (tegne) deres egen twister, hopscotch eller et spil, de helt selv opfinder. Lad dem spille og se magien opstå! En fantastisk og nem mulighed er aktivitetsterninger, som du kan finde her. God fornøjelse!

Hvor kan man fejre et barns fødselsdag i København?

Sport & sjov

Leg & sjov

Læring & sjov

Til natur- og dyreelskere

For kreative og kunstneriske personer

Tak for at du læser vores historier.

På gensyn.
Concord Events team

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *