Concord-aktivitet #2: Aktivitetsterninger

Concord-aktivitet #2: Aktivitetsterninger

En af vores yndlingslege fra barndommen er “Kongens efterfølger”. Derfor har vi lavet disse aktivitetsterninger som du kan printe. De har sjove aktiviteter for dine børn. De laver dem, slår med terningen og gør de ting der står på terningen – helt selv.

Som forældre har vi bemærket at når vi er trætte har vi svært ved at finde på interessante aktiviteter for vores børn. Har du også det problem? Vi håber at du finder disse aktivitetsterninger brugbare og sjove for dine børn.

Sæt uret

Rul terningen for at sætte tiden for aktiviteten. Du kan give dine børn et stopur så de selv kan sætte tiden og måle sig selv. Det vil gøre aktiviteten endnu mere sjov og de kan lære at holde tiden.

Tidsstyring er en vigtig færdighed, som kan hjælpe dine børn med at estimere, hvor lang tid en opgave skal tage og udføre en opgave til tiden, hvilket betyder at de undgår at spilde tid.

Concord-aktivitet #2: Aktivitetsterninger

Sæt stilen

Denne terning er beregnet til at lære børn hvordan man bruger deres kroppe på forskellige måder. Disse stilarter styrker musklerne, forbedrer de motoriske kompetencer og er vanvittigt sjove.

Concord-aktivitet #2: Aktivitetsterninger

Sæt aktiviteten

Lad os nu stimulere fantasien lidt. Du kan bruge denne terning alene eller i kombination med de to andre. Denne terning er særligt sjov for børn over 5 år. For mindre børn foreslår vi, at forældrene skal lege sammen for at lære dem nogle af begreberne.Concord-aktivitet #2: Aktivitetsterninger

Download aktivitetsterningerne til print her: Aktivitetsterninger

Tips og tricks

Efter at have prøvet terningerne et par gange selv, anbefaler vi at bruge tykt papir til at printe på. Alternativt kan du printe på normalt papir og lime terningerne på tykt papir før du klipper dem ud. Det gør at terningerne ruller bedre.

Lad os høre, om dine børn nyder disse aktiviteter i kommentarerne nedenfor.

Find flere downloads og ting til print her.

Tak fordi du har læst vores historier.

På gensyn,

Concord Events team

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *