Concord-aktivitet #1: Juledekorationer 2017

Concord-aktivitet #1: Juledekorationer 2017

Julen er lige rundt om hjørnet og vi glæder os rigtig meget til al den sjov der ligger venter os. Vi har undersøgt hvordan vi kan hjælpe dig med at underholde børnene et lille stykke tid så du kan få lavet lidt juleforberedelser. Resultatet er dette seje projekt med kunsthåndvæk i form af gør-det-selv juledekorationer.

Vi har designet den her seje ting du kan downloade og printe i så mange eksemplarer som du ønsker.

Resultatet? Dine børn vil udvikle meget vigtige færdigheder (læs herunder). Du får lidt fritid og nogle fantastiske juledekorationer som bonus.

Christmas Decorations 2017

Download juledekorationerne her: Juledekorationer 2017

Fordele ved kunsthåndværk

Vi ved at kunsthåndværk er godt for børn fordi det stimulerer kreativitet og for forældrene fordi det holder børnene underholdt. I vores research fandt vi ud af flere grund til at disse aktiviteter er rigtig gode. Her er nogle få grunde:

Visuelle færdigheder

Kunst og kunsthåndværk hjælper børn med at udvikle visuelle og rumlige færdigheder, mønstergenkendelse og sekvensdetektion. Disse færdigheder bruges i skolen til emner som matematik, læsning og geometri.

Motoriske færdigheder

Disse aktiviteter hjælper med at udvikle musklerne i hånd og fingre og hjælper med brug og koordinering af hænderne.

Eksekutive funktioner

Kunst og kunsthåndværk opmuntrer til opmærksomhed og fokus i et kreativt miljø. Disse færdigheder vil hjælpe dit barn med at vænne sig til kontrolleret adfærd, der er afgørende for hans/hendes fremtidige udvikling.

Hav en god jul og godt nytår!

Tak fordi du har læst vores historier.

På gensyn,

Concord Events team

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *