Forøg kendskabet til dit brand.
Styrk kunderelationer.
Driv salg og social eksponering.

Vi designer skræddersyede oplevelser med dit brand som hjælper dig med at opnå dine forretningsmål.

Oplevelser

Custom Brand Experiences

En oplevelse designet til din virksomhed.

Kontakt os »

Signature Events

Fantastiske oplevelser med partnere.

Kontakt os »

Freebies

Gratis playbooks til din event.

Kontakt os »

Du kan vokse med os

Forøg salg, interaktion med dit brand og den sociale tilstedeværelse ved at lave en uforglemmelig oplevelse til dine kunder. Vi ved du har travlt med den daglige forretning. Derfor vi laver alt arbejdet med oplevelsen, og du høster alle fordelene.

Vores dygtige team vil arbejde tæt sammen med dit brand gennem 5xE processen for at sikre, at dine forretningsmål er opfyldt, og dine kunder får den kvalitet, de er vant til.

Vores 5xE proces

Exploration

Vi arbejder sammen med din virksomhed for at identificere de vigtigste forretningsmål og definere hovedårsagen til at lave en brand experience. Vi fastlægger forventningerne og key performance indicators for at kunne måle resultaterne og vi laver en liste over ressourcerne for projektet.

Experience Design

Så er det vores tur til at imponere: Vi starter den kreative process for at generere idéer til din brand experience med dine kunder, herunder forundersøgelser.

Establishing

Efter du har godkendt én af vores idéer, så fortsætter vi med at lave en detaljeret plan for afviklingen af din brand experience, herunder alternative planer samt impact measurement-processer.

Execution

Under implementeringen af din brand experience, vil vi koordinere alle praktiske aspekter før, under og efter eventen. Andre aktiviteter i denne fase inkluderer dataindsamling, indholdsgenerering og backup-løsninger, hvis der er brug for dette.

Evaluation

Denne fase involverer gennemgang af din afsluttede brand experience samt budgettet, måling af brand exposure, word of mouth, effekter på købsbeslutninger, mærkeopfattelse samt samlet opfattelser af oplevelsen og digitale metrics, ROI beregning og post-experience indholdsgenerering.

Vores relationer

Vi har lavet uforglemmelige oplevelser sammen med vores partnere. Læs mere om vores partnere.

Du synes måske også om…

Concord-aktivitet #2: Aktivitetsterninger

Concord-aktivitet #2: Aktivitetsterninger

En af vores yndlingslege fra barndommen er "Kongens efterfølger". Derfor har vi lavet disse aktivitetsterninger som du kan printe. De har sjove aktiviteter for dine børn. De laver dem, slår med terningen og gør de ting der står på terningen ...
January Family Activities

Familieaktiviteter i januar

Det er januar! Tjek de sejeste idéer til hvad du kan lave med dine børn på de kolde, regnfulde og mørke dage - værsgo! Hvis du er forælder, så ved du helt sikkert at børn ikke forstår "hygge" som en ...
Christmas Traditions around the world

Juletraditioner i forskellige dele af verden

Unikke og sjove traditioner: Vi er i fuld gang med den mest vidunderlige tid på året. Julelys, varme drikke, røde næser, stearinlys, småkagebagning og duften af kanel er alle vegne. Smilende mennesker og den fortryllende, magiske følelse af forventning i ...